avcılar escort
avcılar escort
Mustafa Türkcan
Köşe Yazarı
Mustafa Türkcan
 

Karmakarışık İşler !

İki hafta ara verdim yazılara. Ancak ülkemiz gündemi o kadar hızlı ki Yetişene aşk olsun. Ülkemizde en kolay iş gazetecilik bana göre. Hapis ve mahkemeleri göze alırsanız tabii ki Haber bulmada hiç sıkıntı yok. Suriye olayları konuşulurken televizyonlarda Ellerinde çubuklarla anlatan proflar İstanbul belediyesine operasyon olunca Ne Gazze kaldı ne Suriye. İmamoğlu ile  yattılar İmamoğlu ile kalktılar. Gazze’de katiamlar artarak devam etti Suriye’de İsrail ha bire torakları işgal ediyor Bu durumu gören medya organı sayısı Bir ya da iki. Çubuklu proflar birden ortadan kayboldular. Bu sefer hepsi hukukçu kesildi. İstanbul ülkemizin önemli şehirlerinden birisi Cumhur ittifakı açısından çok daha önemli. İmamoğlu’nun tutuklanması hukukun bileceği iş. Bağımsız olması gereken yargıya güvenmek zorundayız. Ancak toplumun kahır çoğunluğu tarafından Tepki ile karşılandığını malumlarınızdır. Acaba soruları gün geçtikçe coğalıyor.  Cumhur ittifakı bu süreçten karlı çıkacağını zannediyor Ancak muhalefet kanadı birbirine daha çok kenetleniyor. Ümit Özdağ hakkında bunca süre iddianame düzenlenmemesi Mahkemeye ne zaman çıkacağının belli olmaması Kamu vicdanını haliyle yaralıyor. ‘oh oldu iyi oldu’ kelimelerini sıkça duyuyoruz ancak; Hukukun bir gün  herkese lazım olacağını hatırlatırım. Hukukun intikam aracı olmaması en büyük temennimdir. Cezası olan mutlaka bedelini ödemeli ancak, Hukukun evrensel kuralları olduğunu da unutmamak gerek.  Sağlıcakla kalın.
Ekleme Tarihi: 10 April 2025 - Thursday

Karmakarışık İşler !

İki hafta ara verdim yazılara.

Ancak ülkemiz gündemi o kadar hızlı ki

Yetişene aşk olsun.

Ülkemizde en kolay iş gazetecilik bana göre.

Hapis ve mahkemeleri göze alırsanız tabii ki

Haber bulmada hiç sıkıntı yok.

Suriye olayları konuşulurken televizyonlarda

Ellerinde çubuklarla anlatan proflar

İstanbul belediyesine operasyon olunca

Ne Gazze kaldı ne Suriye.

İmamoğlu ile  yattılar İmamoğlu ile kalktılar.

Gazze’de katiamlar artarak devam etti

Suriye’de İsrail ha bire torakları işgal ediyor

Bu durumu gören medya organı sayısı

Bir ya da iki.

Çubuklu proflar birden ortadan kayboldular.

Bu sefer hepsi hukukçu kesildi.

İstanbul ülkemizin önemli şehirlerinden birisi

Cumhur ittifakı açısından çok daha önemli.

İmamoğlu’nun tutuklanması hukukun bileceği iş.

Bağımsız olması gereken yargıya güvenmek zorundayız.

Ancak toplumun kahır çoğunluğu tarafından

Tepki ile karşılandığını malumlarınızdır.

Acaba soruları gün geçtikçe coğalıyor. 

Cumhur ittifakı bu süreçten karlı çıkacağını zannediyor

Ancak muhalefet kanadı birbirine daha çok kenetleniyor.

Ümit Özdağ hakkında bunca süre iddianame düzenlenmemesi

Mahkemeye ne zaman çıkacağının belli olmaması

Kamu vicdanını haliyle yaralıyor.

‘oh oldu iyi oldu’ kelimelerini sıkça duyuyoruz ancak;

Hukukun bir gün  herkese lazım olacağını hatırlatırım.

Hukukun intikam aracı olmaması en büyük temennimdir.

Cezası olan mutlaka bedelini ödemeli ancak,

Hukukun evrensel kuralları olduğunu da unutmamak gerek.

 Sağlıcakla kalın.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve eskilgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.