Hilmi YOL
Köşe Yazarı
Hilmi YOL
 

Keşke haklı olmasaydık

Gönül isterdi ki haksız olaydık. Ne var ki hayatın gerçekleri bizleri zaman içerisinde haklı çıkardı, Çok değil bundan 7 yıl önce bir zamanlar ilçemizde faaliyet gösteren Liva Restorantta bir yemek verilmişti. Yapılan toplantıda Eskil'e Tarım Ticaret Merkezi yani Borsa açılmasına karar verilmişti. Borsanın yapılacağı yer, Eskil Devlet Hastanesinin ve okulların yanında bir yerdi. Toplantıdan sonra ilk köşe yazım da yapılacak olan borsanın yerinin çok yanlış olduğu ve ilçeye hiçbir zaman hizmet edemeyeceği ve 10 yıl gibi kısa bir zaman içerisinde kullanılmaz hale geleceği ve yeni bir borsa yapılacağını dile getirmiştik. Hatta köşe yazımı biraz daha ileri götürüp, oranın ileride konut yapılacağını dile getirmiştim. Tabi ki o dönemin bu projeye imza atanları bizi ciddiye almadığı gibi, içlerinden bir dönem küsenler, bize kızanlar bile olmuştu.  Aradan 7 Yıl geçti bizim sözlerimizin haklılığı ortaya çıktı.  Geçtiğimiz haftasonu ilçemize yeni bir Ticaret Borsası yapıldı. Öncekine göre daha geniş, ve daha kullanışlı bir alan. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Gönül ister ki  biz yazdığımız köşe yazısında haksız çıkaydık. Gönül isterdi ki, biz yanlış analiz etmiş olaydık, Ama ne yazık ki , o zaman hiçbir yere sığdırılamayan hizmet, çok geçmeden asli görevinin dışına çıktı.
Ekleme Tarihi: 18 Temmuz 2024 - Perşembe

Keşke haklı olmasaydık

Gönül isterdi ki haksız olaydık.
Ne var ki hayatın gerçekleri bizleri zaman içerisinde haklı çıkardı,
Çok değil bundan 7 yıl önce bir zamanlar ilçemizde faaliyet gösteren Liva Restorantta bir yemek verilmişti. Yapılan toplantıda Eskil'e Tarım Ticaret Merkezi yani Borsa açılmasına karar verilmişti.
Borsanın yapılacağı yer, Eskil Devlet Hastanesinin ve okulların yanında bir yerdi.
Toplantıdan sonra ilk köşe yazım da yapılacak olan borsanın yerinin çok yanlış olduğu ve ilçeye hiçbir zaman hizmet edemeyeceği ve 10 yıl gibi kısa bir zaman içerisinde kullanılmaz hale geleceği ve yeni bir borsa yapılacağını dile getirmiştik.
Hatta köşe yazımı biraz daha ileri götürüp, oranın ileride konut yapılacağını dile getirmiştim.
Tabi ki o dönemin bu projeye imza atanları bizi ciddiye almadığı gibi, içlerinden bir dönem küsenler, bize kızanlar bile olmuştu. 
Aradan 7 Yıl geçti bizim sözlerimizin haklılığı ortaya çıktı. 
Geçtiğimiz haftasonu ilçemize yeni bir Ticaret Borsası yapıldı.
Öncekine göre daha geniş, ve daha kullanışlı bir alan.
Emeği geçenlerden Allah razı olsun.
Gönül ister ki  biz yazdığımız köşe yazısında haksız çıkaydık.
Gönül isterdi ki, biz yanlış analiz etmiş olaydık,
Ama ne yazık ki , o zaman hiçbir yere sığdırılamayan hizmet, çok geçmeden asli görevinin dışına çıktı.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve eskilgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Çapan arik
(18.07.2024 16:32 - #178)
Depo ne borsası
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve eskilgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.