Hilmi YOL
Köşe Yazarı
Hilmi YOL
 

Ebabil ilk bizi taşlayacak

20 yıllık gazetecilik hayatım boyunca çok nadiren ulusal köşe yazılarını kaleme aldım. Ben kendimi yerel bir gazeteci, yerelin sesi olarak gördüğüm için, daima Eskil'i ilgilendiren köşe yazılarına yer verdim.  Ama bu sefer kısa bir dünya gündemine değinelim. Yaklaşık 10 aydır Siyonist rejimin mazlumlar üzerinde ki katliamı tüm hızıyla devam ediyor. Biz Müslüman ülkeleri kısa bir lanetleme, elimizde Filistin bayrağı ile yürüyüş ve gıyabi cenaze namazlarıyla Filistin halkının yanında yer alıyoruz. Sık sık sosyal medya üzerinden dua edip Ebabil kuşlarını bekliyoruz. Ebabil kuşları gelecek Siyonist katillerin üzerine cehennemden getirdikleri taşları atacak ve Filistin'de ki kan ve göz yaşı sona erecek. Müslüman ülkeler şu anda Filistin'de ki katliamı vahşeti ancak izlemekle yetiniyor.  Hatta tabiri yerindeyse İsrail bize de bulaşacak diye korkularından ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Katil İsrail ve Yahudiler, kendi ırklarından ve dinlerinden hariç, Dünya üzerinde yaşayan tüm insanlığı kendileri için çalışan köleler olarak görüyor. Birkaç gün önce İsrail kasabı Netenhayu Amerika senatosunda konuşma yaptı.  Ben hep İsrail'in Amerika köpeği olduğunu düşünüyordum. Fakat görünen o ki , tamamen tersi bir durum ortada. İsrail şu anda dünyanın en güçlüsü durumunda. Dünyanın bir çok yerinden vicdanlı insanlar İsrail'i lanetlerken, İsrail Amerika senatosunda yaptıkları katliamı ballandıra ballandıra anlattı.   Senato üyeleri ise istese de istemese de mecburen İsrail kasabını alkışladı. Zaten Avrupa ülkelerini anlatmaya bile gerek yok. Amerika başta olmak üzere tüm Avrupa ülkeleri, İsrail'in Siyonist rejiminin esareti altına girmiş durumda. İsrail Amerika'dan istediği tam destekle ayrıldı. Öyle ki zaman zaman “Acaba” diye düşündüğü İran'a bugün net bir mesaj verdi. Gazze gibi işgal altına, Katar gibi güvenliğin az olduğu ülkede güven altında olan Hamas lideri şehit Haniye, güvenerek gittiği İran'da kendisi için tahsis edilen bir evde, hemde başka ülkeden atılan bir hava füzesiyle şehit edildi. Allah rahmet eylesin mekanı Cennet olsun İnşallah.  Haniye'nin konumunda olamayan hiç kimse “İslam için mücadele ediyorum” demesin. İslam için mücadele 2 yaşındaki torununda dahil tüm aileni şehit verdiğin zaman olur. İsrail İran'ın içinde Hamas lideri Haniye'ye yaptığı kalleş saldırı ile asıl mesajı İran'a vermek istedi ve bunda da başarılı oldu. İsrail,” Biz istesek, İran'da her noktayı alev alev yaparız” mesajını verdi. Yapılan saldırıya İran hiçbir cevap vermeyecek.  Çünkü İran'da Amerika kadar Yahudi lobisinin etkisi altında.  Halbu ki bir avuç İsrail Onlarca İslam ülkesinin ortasında, İslam'a savaş açmış durumda. Artık “Katil İsrail Sonun Geldi, sonun gelecek, bilmem ne” lafları beni hiç tatmin etmiyor. İsrail'in sonunun gelmesi için senin bir adım atman lazım ki, karşılık bulasın. İslam alemi artık Ebabil kuşunu beklemeyi bıraksın.  Zaten Ebabil kuşu gelse de ilk bizi taşlayacak.
Ekleme Tarihi: 01 Ağustos 2024 - Perşembe

Ebabil ilk bizi taşlayacak

20 yıllık gazetecilik hayatım boyunca çok nadiren ulusal köşe yazılarını kaleme aldım.
Ben kendimi yerel bir gazeteci, yerelin sesi olarak gördüğüm için, daima Eskil'i ilgilendiren köşe yazılarına yer verdim. 
Ama bu sefer kısa bir dünya gündemine değinelim.
Yaklaşık 10 aydır Siyonist rejimin mazlumlar üzerinde ki katliamı tüm hızıyla devam ediyor.
Biz Müslüman ülkeleri kısa bir lanetleme, elimizde Filistin bayrağı ile yürüyüş ve gıyabi cenaze namazlarıyla Filistin halkının yanında yer alıyoruz.
Sık sık sosyal medya üzerinden dua edip Ebabil kuşlarını bekliyoruz.
Ebabil kuşları gelecek Siyonist katillerin üzerine cehennemden getirdikleri taşları atacak ve Filistin'de ki kan ve göz yaşı sona erecek.
Müslüman ülkeler şu anda Filistin'de ki katliamı vahşeti ancak izlemekle yetiniyor. 
Hatta tabiri yerindeyse İsrail bize de bulaşacak diye korkularından ne yapacaklarını şaşırıyorlar.
Katil İsrail ve Yahudiler, kendi ırklarından ve dinlerinden hariç, Dünya üzerinde yaşayan tüm insanlığı kendileri için çalışan köleler olarak görüyor.
Birkaç gün önce İsrail kasabı Netenhayu Amerika senatosunda konuşma yaptı. 
Ben hep İsrail'in Amerika köpeği olduğunu düşünüyordum.
Fakat görünen o ki , tamamen tersi bir durum ortada.
İsrail şu anda dünyanın en güçlüsü durumunda.
Dünyanın bir çok yerinden vicdanlı insanlar İsrail'i lanetlerken, İsrail Amerika senatosunda yaptıkları katliamı ballandıra ballandıra anlattı.  
Senato üyeleri ise istese de istemese de mecburen İsrail kasabını alkışladı.
Zaten Avrupa ülkelerini anlatmaya bile gerek yok.
Amerika başta olmak üzere tüm Avrupa ülkeleri, İsrail'in Siyonist rejiminin esareti altına girmiş durumda.
İsrail Amerika'dan istediği tam destekle ayrıldı.
Öyle ki zaman zaman “Acaba” diye düşündüğü İran'a bugün net bir mesaj verdi.
Gazze gibi işgal altına, Katar gibi güvenliğin az olduğu ülkede güven altında olan Hamas lideri şehit Haniye, güvenerek gittiği İran'da kendisi için tahsis edilen bir evde, hemde başka ülkeden atılan bir hava füzesiyle şehit edildi.
Allah rahmet eylesin mekanı Cennet olsun İnşallah. 
Haniye'nin konumunda olamayan hiç kimse “İslam için mücadele ediyorum” demesin.
İslam için mücadele 2 yaşındaki torununda dahil tüm aileni şehit verdiğin zaman olur.
İsrail İran'ın içinde Hamas lideri Haniye'ye yaptığı kalleş saldırı ile asıl mesajı İran'a vermek istedi ve bunda da başarılı oldu.
İsrail,” Biz istesek, İran'da her noktayı alev alev yaparız” mesajını verdi.
Yapılan saldırıya İran hiçbir cevap vermeyecek. 
Çünkü İran'da Amerika kadar Yahudi lobisinin etkisi altında. 
Halbu ki bir avuç İsrail Onlarca İslam ülkesinin ortasında, İslam'a savaş açmış durumda.
Artık “Katil İsrail Sonun Geldi, sonun gelecek, bilmem ne” lafları beni hiç tatmin etmiyor.
İsrail'in sonunun gelmesi için senin bir adım atman lazım ki, karşılık bulasın.
İslam alemi artık Ebabil kuşunu beklemeyi bıraksın. 
Zaten Ebabil kuşu gelse de ilk bizi taşlayacak.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve eskilgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.