Ak Parti Eskil'de Kongreye Gidiyor

AK Parti, Aksaray'ın Eskil ilçesinde kongre sürecine girdi. Aksaray genelinde ilçelerde yapılacak kongreler ile partiyi temsil edecek yeni yönetimler belirlenecek. Eskil ilçesi de bu süreçte önemli bir rol oynuyor. Eskil  İlçe başkanı Bayram Yalvaç yaptığı açıklamada, 

"Değerli Eskil Halkı,

AK Parti Eskil İlçe Teşkilatı olarak, 8. Olağan Kongremizi büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştireceğiz. Bu önemli günde siz değerli hemşerilerimizi aramızda görmekten onur duyarız.

Kongremiz, 26 Ekim cumartesi günü saat 11:00’de Eskil Ortaokulu (Eski Cumhuriyet İlkokulu) Konferans Salonu'nda yapılacaktır. Kongremizde, partimizin geleceği için önemli kararlar alınacak ve yeni yönetim kadromuz belirlenecektir. Sizlerin desteği ve katılımı, partimizin gücüne güç katacaktır.

AK Parti olarak, milletimize hizmet yolunda kararlılıkla ilerliyoruz. Bu yolda siz değerli Eskil halkının desteği bizim için büyük bir motivasyon kaynağıdır. Gelin, hep birlikte geleceğimizi şekillendirelim ve daha güçlü bir Eskil için el ele verelim. Kongremize katılımınız bizleri onurlandıracaktır. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum." dedi.