Başkan Zavlak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından 20 Milyon TL’lik Hibe Aldık

Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak, Şehre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’la Aksaray Heyetiyle birlikte yaptığı görüşme de 20 Milyon TL’lik hibe alındığını açıkladı.
Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak, Aksaray Heyetiyle birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığına ziyarette bulundu. Eskil’in ihtiyaçlarının masaya yatırıldığı görüşmede, Belediye Başkanı Zavlak, Eskil’in ihtiyaçlarına ve taleplerine yönelik Bakan Kurum’u bilgilendirdi.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ise Eskil’in araç, çevre temizliği ve yol yapımında kullanılmak üzere 20 milyon hibe desteği verileceğinin sözünü verdi.
Eskil belediye Başkanı Mustafa Zavlak yaptığı açıklama da, ilçem için atılan her bir adım, yapılan her bir proje bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Sayın Bakanımız Murat Kuruma taleplerimi ilettik ve bakanımızdan olumlu cevap aldık. Bakanlığımız araç, çevre temizliği ve yol yapımında kullanılmak üzere 20 Milyon hibe desteği vereceğini belirtildi. Bu sayede değerli Eskil halkına daha iyi hizmet etme şansı bulacağız. Öncelikle Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum olmak üzere Valimiz Mehmet Ali Kumbuzoğlu, İl Başkanım Hamza Aktürk, Milletvekillerim Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy’a çok teşekkür ediyorum” diye konuştu