Devlet vatandaş işbirliğiyle yapıldı

Eskil ilçesi Çukuryurt köyü Ortaokulu’na devlet millet işbirliğiyle yaptırılan Çok Amaçlı Salon, yapılan törenle hizmete açıldı. Programa ilçe kaymakamı Muhammed Sait Bilgin, Aksaray Memursen başkanı Murat Göremez, Aksaray İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Şirin Atlı , MHP il genel Meclis üyesi Mustafa Güdendede, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Kılıçer’in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışın ardından öğrenciler tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu.  Programda konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Kılıçer, 2023'te başlanılan salonu açmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Tüm sportif faaliyetlerin yanı sıra, nişan ve özel günler için kullanılabilecek bir salon yapıldığını belirten Kılıçer, "Okul müdürümüz Soner Gökkaya'nın girişimleriyle, devletimiz ve köy halkımız el ele vererek böylesine geniş ve güzel bir salon yaptık. Salonumuzun inşaatı hummalı çalışma sonucunda hızlı şekilde tamamlandı. Salonda yaz kış tüm aktiviteler kolaylıkla yapılabilecek. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim." diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından öğrenciler tarafından düzenlenen çeşitli gösteriler sergilendi. Çeşitli spor dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilirken, misafirlere geleneksel irmik tatlısı ikram edildi.