Vali Kumbuzoğlu Eskil'i Gezdi

Valiler Kararnamesi Cumhurbaşkanlığı imzasıyla Aksaray iline Vali olarak atanan Mehmet Ali Kumbuzoğlu, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor

Eskil'i ziyaret eden Vali Kumbuzoğlu, Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen, Eskil Kaymakamı Sait Muhammed Bilgin ile görüşme yaparak İlçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Kumbuzoğlu, Kaymakam Sait Muhammed Bilgin’in makamında görüşme yaparak Kaymakam Bilgin’den ilçede verilen hizmetler ve yürütülen projeler hakkında bilgiler alarak istişarede bulundu.
Daha sonra Vali Kumbuzoğlu, Eskil Tuz Gölü OSB Müteşebbis heyet toplantısı gerçekleştirdi. Toplantı Vali Kumbuzoğlu başkanlığında gerçekleşerek, Esik ilçesine yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Toplantıda, Eskil ilçenin gelişmesi ve büyümesine yönelik hayata geçirilen Tuz Gölü OSB projesi hakkında ilçe halkına sağlayacak istihdam ve üretim konuları üzerinde istişare edildi. Üretimi arttırmak adına hayata geçirilen Tuz Gölü OSB projesi Eskil İlçenin büyümesi ve ilçe halkına hem ekonomik hem de iş olanağı sağlaması adına görüşme yapıldı. Ardından vali Kumbuzoğlu kaymakamlık hizmet binasında görev yapan daire çalışanlarıyla görüştü. Eskil’e yeni yapılan belediye hizmet binasını ziyaret eden vali Kumbuzoğlu, burada Eskil belediye başkanı Necati Belgemen, belediye meclis üyeleri ve kurum çalışanlarıyla görüştü. Aksaray valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu Eşmekaya temaslarının ardından ilçeden ayrıldı.